Restaurant

RESTAURANT GEWEUN ANDERS

Geweun Anders - Bijzonder Anders.


Restaurant Geweun Angers Roermond is in vele opzichten bijzonder anders.
Elke gast krijgt persoonlijke aandacht en kan volop genieten van een gemoedelijke sfeer rust en gezelligheid.
Ons restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Hamstraat, midden in het centrum van Roermond en op korte loopafstand van het NS-station. Geweun Angers staat voor goede kwaliteit: wij werken met eerlijke, pure producten.

Bijzonder is dat in ons restaurant alle werkzaamheden overdag worden verricht door mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt niet gewerkt vanuit hun beperking maar vanuit hun mogelijkheden. Bij Geweun Angers wordt hen een zinvolle dagbesteding geboden in de bediening of de keuken. Plezier in het werk staat voorop. Hierin worden ze begeleid door ons professioneel personeel, waardoor kwaliteit gewaarborgd is. Als u bij ons binnen stapt, voelt u direct onze gastvrijheid. In deze rustige ambiance vergeet u alle tijd.
Een bijzondere ontmoeting in het centrum van Roermond!


Restaurant "Geweun Angers" is een onderdeel van de Stichting Exciting Dreams. Als u in het restaurant ontbijt, lunch, diner, hightea of een overnachting boekt komt dit ten goede van de stichting. Stichting Exciting Dreams is in 2010 opgericht, met als doel het verwezenlijken van dromen van zieke kinderen of kinderen met een beperking.

Stelt u zich eens voor..

Een samenleving waaraan iedereen meedoet, waar mensen elkaar ontmoeten en begrijpen, elkaar inspireren, zich ontwikkelen en een bijdrage leveren. Zo'n samenleving begint met mensen met een plan, een idee of een ideaal. Met mensen die denken en vervolgens doen. Dat is de missie van Geweun Angers. Wij geven jongeren met een beperking de kans om zich bij ons te ontwikkelen en verder te groeien!Heeft u het idee dat u te lang moet wachten op uw bestelling laat het ons gerust weten.
Wij staan u met ons team graag te woord.

RESERVEER UW TAFEL
NU ONLINE
Restaurant GEWEUN ANGERS


RESERVEREN